Author Topic: Warner Billige Fodboldtøj ToniLant Leeds United har annonceret underskrivelsen af __Club Nacional-fr  (Read 4 times)

CortezGarr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Hello from Australia. I'm glad to came here. My first name is Charissa. I live in a town called Calwell in east Australia. I was also born in Calwell 27 years ago. Married in December year 1999. I'm working at the college.
    • View Profile
    • Neues Marseille Trikot fußballtrikots kaufen
Warner Billige Fodboldtrøjer ReggiePi
Leeds United har annonceret underskrivelsen af __Club Nacional-frispil Brian Montenegro i en sæson-lang låneaftale, med forbehold af international godkendelse. De hvide bekræftede også, at de er nødt til at vælge at gøre den 21-årige skift permanent, hvis han nyder en vellykket afslutning på Elland Road. Montenegro, der kan spille som en vinger eller strejker, er taget til Paraguay på Under-20 's niveau Fodboldtrøjer og brugte sæsonen 2011/12 på lån hos West Ham. Han tiltrådte kun Paraguay med de øverste flyveopkørere Club Nacional i juli efter at have nettet ni mål i 36 optrædener for den tidligere side Club Libertad.
 Leeds håber at binde den frie overførsel af den tidligere Chelsea-angriber Mikael Forssell denne uge til trods for sent konkurrence fra Sydney FC. Den australske klub er ivrig efter Forssell, der i øjeblikket er uden en klub efter hans frigivelse fra Hannover. Men Leeds manager Simon Grayson er desperat efter noget mere ildkraft foran og har forlænget Forssells prøveperiode med klubben ind i denne uge med henblik på at sortere en aftale i den nærmeste fremtid. Forssell, 30, har tilbud fra andre steder, men forstås den finske angriberen er ivrig efter at spille i England igen.
 Costa Rica internationale var blevet spejdet i vid udstrækning af et antal hold, men mesterskabet rivaler Leeds og Middlesbrough har gået glip af. Men efter at have forladt den norske side Fredrikstad, besluttede Borges, Fodboldtrøjer Børn Online at han ikke ville flytte til England på en Bosman og i stedet har underskrevet for AIK. Leeds og Southampton forsøger begge at tilbyde den tidligere Liverpool-forsvarer Victor Palsson en rute tilbage til England. Den 20-årige midtbanespiller forlod Anfield til Hibernian i januar, og hans præstationer i den skotske Premier League har givet alarmerende mesterskabsklubber. Den tidligere AGF Aarhus-unge tilbringer sommeren med at repræsentere Island i Under-21 mesterskabet i Danmark, hvor spejdere fra de to potentielle frivillige fortsat kunne overvåge hans fremskridt.
Feel free to surf to my website :: Wolfsburg Fußballtrikot