Author Topic: Anitra Fotballdrakter Barn GildaSte Zlatan Ibrahimovic har spådd at han vil glede seg over stor suks  (Read 4 times)

EwanBronso

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • I like my hobby Home automation. Sounds boring? Not! I try to learn French in my spare time.
    • View Profile
    • Billige Fotballdrakter Christel
Anitra Fotballdrakter Leilabzv
Zlatan Ibrahimovic har spådd at han vil glede seg over stor suksess hos Manchester United under Jose Mourinho. Den svenske spissen forseglet sin gratis overgangsbryter til Old Trafford på fredag __og signerte en ettårskontrakt med Premier League-gigantene. Ibrahmovic, som har vunnet titler i Italia, Spania, Nederland og Frankrike, hadde en rekke alternativer på bordet etter å ha bestemt seg for å forlate Paris Saint-Germain. Men 34-åringen innrømmer at sjansen til å spille for United og Billige Fotballdrakter jobbe med Mourinho, som han hevdet Serie A-tittelen med den ene sesongen de jobbet sammen i Inter Milan, var for god til å avslå.
 Den store spissen kommer til å forlate Paris Saint-Germain når hans nåværende kontrakt utløper på slutten av sesongen, men har forblitt coy over sitt neste trekk. 34-åringen, som for tiden er på internasjonal tjeneste med Sverige, har bekreftet interesse fra Premier League-klubber da overføringsspekulasjoner fortsetter å øke, men Ibrahimovic uttalte at han kunne kalle det en dag.
 Premier League-krafthusene Chelsea, Arsenal og Manchester United har alle blitt koblet sammen med et trekk Kjøp Fotballdrakter for å gjøre Ibrahimovic til deres signatur i sommer. Ibrahimovic, hvis karriereoverføringsgebyr beløper seg til totalt £ 133,2 millioner, ville være tilgjengelig på en gratis overføring dersom han bestemmer seg for å forlate Paris, men forventer en lønn på over 150.000 pund. Bort fra den etablerte eliten i Premier League har West Ham-medeier David Sullivan hevdet klubben er fristet av et dristig trekk for PSG-talisman.
Here is my web page :: 2019 fotballdrakter