Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - EwanBronso

Pages: [1] 2
1
Christin Fotballdrakter Barn Lorraine
Det var et øyeblikk da Pereira slo et strålende skudd fra avstand nesten ut av frustrasjon på grunn av mangelen på passerende alternativer. Valencia, sittende 15. i La Liga, ga United en fotballundervisning. Nå står United overfor en Liverpool-lagstopp i Premier League. Det virker som svært usannsynlig at United kan vinne - men det virket umulig at de ville slå Juventus. Den 2-1-seieren i Torino var det skarpe resultatet i europeisk fotball denne sesongen. Med Liverpool 16 poeng foran United, trenger 2019 fotballdrakter Mourinho nok et monumentalt resultat bare for å redde ansiktet - ikke tankene på jobben.
 Det er lett å se hvor United bruker pengene - med TRE av verdens topp ti høyest betalte fotballspillere som kommer ut av Old Trafford. Når det gjelder Europas øverste ligaer, er Premier League mil foran, og betaler nesten det dobbelte av det deres spanske og italienske kolleger gjør det. Berta har ikke vært den eneste styrken bak noen av disse avtalene, men han har alltid vært en avgjørende tannhjul. En tidligere bankmann som ikke har spilt fortid, han har vunnet respekten for Simeone og seniorspillerne i Atletico. Han har jobbet utrettelig for å gjøre klubben konkurransedyktig. Det ville ikke være noen overraskelse om United prøvde å få ham; det ville være en overraskelse om de lyktes.
 Manchester United ser lite ut til å gjøre noen store grep denne måneden, men de kaster ikke bort tid på planleggingen til sommeren. En overveldende Liverpool-stjerne blir sannsynligvis frustrert i dag etter at de røde avviste et Fotballdrakter tilbud fra en annen Premier League-klubb. West Brom er ute etter å trekke et dobbelt swoop av Hulls Jake Livermore og Watford-spiss Odion Ighalo. Arsene Wenger har utelukket et trekk for West Ham-opprøreren Dimitri Payet - til tross for at han innrømmer at han er en stor tilhenger av hans. Wenger har blitt koblet med å prøve å snappe den vakre franskmannen fra hamrene når han slår i et forsøk på å tvinge et trekk bort fra klubben.

2
Kandi Fotballdrakter CynthiaA
Det har ikke vært enkelt å flytte Casillas fra nr. 1 til Madrid. Han har vunnet fem ligaer, to spanske cups og tre Champions League og har holdt seg som førstevalgsmålvakt til tross for innsatsen fra først Jose Mourinho og senere Perez. Benitez er ikke tilhenger av å bruke en målvakt i ligaen og en målvakt i Champions League slik Carlo Ancelotti gjorde Kjøp Fotballdrakter for to år siden, så når De Gea ankommer ville det bare forlate Casillas de spanske cupkampene. Nå kan Casillas til og med møte Real Madrid i Champions League neste sesong da han blir med Lopetugui som allerede har seks spanjoler i sin Porto-tropp, og begge hans assistenttrenere er spanske.
 Buffon har spilt førstelagsfotball siden 1995, da han debuterte i Serie A for Parma i en alder av 17. I nesten 20 år har paret konkurrert om tittelen verdens beste målvakt. Skjønt, Buffon beholdt et rent ark i en 1-0-seier over de tyske forsvarsmesterne. Casillas var i stedet en erstatning for Real Madrids tur til Rosenborg i 1997 og 16 år gammel.
 Etter den portugisiske sjefen 'avgang på slutten av den sesongen, gjenvunnet han plassen og Draktsett Fotball vant en tredje Champions League-tittel. Og en sesong senere bød han et tårevåt farvel og begynte sitt nye eventyr i Primeira Liga. Mens han også vant Euro på hver side av showet i Sør-Afrika i en periode med enestående dominans av Spania. Buffon og Casillas har møtt åtte ganger på klubbenivå med italiensk som kommer på topp i alle tre knock-out-bånd fra 2003 til 2015. Det er bare bemerkelsesverdig å tro at disse to keeperne har holdt et så høyt nivå så lenge på samme tid.

3
Josef Draktsett Fotball TaniaAns
Traore, som har fire mål på navnet sitt i alle konkurranser, håpet på å bryte seg inn i Blues 'førstelag denne sesongen og ble stående igjen når den italienske sjefen sendte ham ut på lån. Og ifølge den franske publikasjonen Foot Mercato er Lyon villige å tilby en permanent kontrakt til Burkino Faso-landskampen på slutten av lånetiden neste sommer. Det antas at Lyon 'rekrutteringssjef, Florian Kjøp fotballdrakter Maurice, har sett 21-åringen i aksjon ved mer enn en anledning og er en stor beundrer av den høyt rangerte unggutten. Traore har også gitt sitt største hint om at han kunne forlate Blues i nærmeste fremtid.
 United, så vel som Liverpool, antas å være interessert i esset da manager Louis van Gaal søker å styrke sin midtbane. Arsenal er opptatt av å hente inn en erfaren målvakt etter å ha byttet mellom Wojciech Szczesny og David Ospina forrige sesong. Når det gjelder Chelsea, forventes de å forfølge Stoke-stopperen Asmir Begovic som erstatning Fotballdrakter for Tsjekkias internasjonale.
 West Ham er klare til å by på Chelsea-spiss Loic Remy - men trekket er langt fra en ferdig avtale. Hamrene fullførte i dag signeringen av Marseille midtbanespiller Dimitri Payet og er opptatt av å legge til troppen sin. Remy ser ut til å forlate Chelsea i sommer da sjef Jose Mourinho søker å restrukturere sin fremste linje.

4
Anitra Fotballdrakter Leilabzv
Zlatan Ibrahimovic har spådd at han vil glede seg over stor suksess hos Manchester United under Jose Mourinho. Den svenske spissen forseglet sin gratis overgangsbryter til Old Trafford på fredag __og signerte en ettårskontrakt med Premier League-gigantene. Ibrahmovic, som har vunnet titler i Italia, Spania, Nederland og Frankrike, hadde en rekke alternativer på bordet etter å ha bestemt seg for å forlate Paris Saint-Germain. Men 34-åringen innrømmer at sjansen til å spille for United og Billige Fotballdrakter jobbe med Mourinho, som han hevdet Serie A-tittelen med den ene sesongen de jobbet sammen i Inter Milan, var for god til å avslå.
 Den store spissen kommer til å forlate Paris Saint-Germain når hans nåværende kontrakt utløper på slutten av sesongen, men har forblitt coy over sitt neste trekk. 34-åringen, som for tiden er på internasjonal tjeneste med Sverige, har bekreftet interesse fra Premier League-klubber da overføringsspekulasjoner fortsetter å øke, men Ibrahimovic uttalte at han kunne kalle det en dag.
 Premier League-krafthusene Chelsea, Arsenal og Manchester United har alle blitt koblet sammen med et trekk Kjøp Fotballdrakter for å gjøre Ibrahimovic til deres signatur i sommer. Ibrahimovic, hvis karriereoverføringsgebyr beløper seg til totalt £ 133,2 millioner, ville være tilgjengelig på en gratis overføring dersom han bestemmer seg for å forlate Paris, men forventer en lønn på over 150.000 pund. Bort fra den etablerte eliten i Premier League har West Ham-medeier David Sullivan hevdet klubben er fristet av et dristig trekk for PSG-talisman.

5
Verna Ny fotballdrakter RebeccaC
Liverpool, som fortsatt er ubeseiret i ligaen etter å ha hamret Arsenal 4-1 forrige helg, skal inn i sammenstøtet med en syv-punkts ledelse øverst på tabellen. Pep Guardiola 's City er desperate etter å lukke gapet på tittelrivalene sine på Etihad. Og Liverpool-sjef Klopp håper å ønske velkommen den allsidige Milner, som har blitt sidelinjert med et hamstringproblem, for turen til City.
 Når han snakket foran Liverpools seier mot Arsenal, sa Klopp: 'Milly er Milly, det betyr at Billige Fotballdrakter han igjen er foran planen. Alberto Moreno er imidlertid tilgjengelig for utvelgelse etter å ha kommet seg etter et ryggproblem. Klopp har vært sprek mot Liverpool som møter tittelrival City, med Reds-sjefen som oppfordrer hans side til å forbli fokusert og ønske deres ledelse øverst på tabellen. På sin pressekonferanse før kampen sa Klopp: 'Nå har vi sjansen til å gå gjennom, og det er ganske spesielt etter kampanjen vi spilte så langt.
 Liverpool har fått et dobbelt skadeskudd med både Mohamed Salah og Philippe Coutinho fra fredagens FA Cup tredje runde-sammenstøt mot derbyrivalene Everton. Og manager Jurgen Klopp har bekreftet at han vil være uten hans nøkkelduo for det 230. Merseyside-derbyet på Anfield fredag __kveld. Liverpool kan være uten playmaker Philippe Billige Fotballdrakter Coutinho i lørdagens Premier League-sammenstøt med Huddersfield, har manager Jurgen Klopp avslørt. Brasilianeren har savnet trening denne uken med et adduktorproblem han pådro seg på Melwood, og er berørt og går foran sammenstøtet. Coutinho er planlagt til å bli vurdert i forkant av møtet med David Wagners side, men Klopp kunne ikke garantere at spilleren vil bli passert i tide.

6
Albert Billiga Fotbollströjor Leonardo
Den Slovakiska internationalen drog av sig en fin 68-minuters dubbel räddning för att förneka Jesus och De Bruyne och såg ersättaren Bernardo Silva dra ett vänsterfots skott bredt fyra minuter senare med tryckmonteringen. Han var emellertid maktlös att motstå när De Bruyne stötte efter att Mendys kors hade halvt rensats och kastade bollen innan han skjutit hem från tvärstångens undersida. Men det skulle bli en ytterligare vridning, med tre minuter kvar , ersättare Christian Atsu spelade en frisparkfyrkant Fotbollströjor Butik till Shelvey, som skickade en överdådig curlinginsats bortom Edersons desperata dyk för att få en poäng.
 Jonjo Shelvey har sagt att han kommer att använda uppsvinget att bli vald till det engelska laget för att hjälpa Swansea att återuppliva sin säsong och uppdatera sin utmaning för Europa League. Shelvey vann sitt fjärde engelska cap som startade mot Litauen på måndag men medger att han aldrig skulle vara med i landslaget om han inte hade lämnat Liverpool för Swansea.
 Shelvey sa: 'Jag var stolt över att vara en Liverpool-spelare, men det kom en punkt då jag Fotbollströja var tvungen att fråga mig själv vad jag ville göra. Och Shelvey säger att Swanseas tillväxt de senaste åren, efter att ha vunnit League Cup 2013 och slutade åttonde förra säsongen, visar att klubben nu måste sikta mot Europa, trots att de förlorade på Watford och Southampton nyligen, vilket stoppade deras imponerande start på säsongen. Shelvey sa: 'Det finns mycket förväntningar på klubben och det är något vi har att hantera bättre.

7
Helen Billiga Fotbollströjor EugeneBi
Efter att ha ersatts i den 72: e minuten av nederlaget 1-0, gick den före detta engelska kaptenen över till den fjärde tjänstemannen och ropade upprepade gånger 'varje fin tid'. Han tog sedan till Twitter efter matchen för att uttrycka sin upprörelse över DC Uniteds researrangemang för deras kommande fixtur mot New York Red Bulls. Den Derby-bundna anfallaren kommer att ta sina första steg mot att avsluta sin spelkarriär på Pride Park genom att gå med mästersklubben som spelartränare. Rooney kommer att ha på sig tröjan nr.32 Billiga Fotbollströjor på Pride Park som en del av affären med onlinekasinot, ett drag som har fått omfattande kritik.
 Efter att moralen förstörde nederlaget för Island för två år sedan var det bara en seger att gå vidare till knockout-stadierna men de unga Three Lions kom till slutfyra. De förlorade 2-1 efter extra tid till Kroatien, trots Kieran Trippier, en av spelarna i turneringen, som fick en tidig frispark.
 Englands spelare och tränare kommer dock att komma tillbaka till ett land som har förälskat sitt landslag efter år av besvikelse och smärta. Tack till det engelska laget och manager för att ha gett oss detta vackra VM-lopp. Det har varit en tur. Helt kvävt, men den här Billiga Fotbollströjor unga sidan gav absolut allt. Det är ett enormt steg framåt och de kommer bara att bli bättre i framtiden. De kan hålla huvudet högt, de gjorde vårt land stolt. Grattis till Kroatien. Rensad. Massivt bra gjort till alla killar som har gjort oss alla stolta, håll dina huvuden höga. Detta är ett fantastiskt ungt lag med en stor stor framtid ___

8
Henrietta Köp fotbollskläder CorinneC
Han attackerades i sin bil och trots att han kunde fly, kom en video upp av honom blodig och bad om hjälp. Senare rusades han till sjukhus av en vän där han omedelbart opererades men förblir i allvarligt skick. Information för närvarande är skissartad, men den brasilianska dagliga Globoesporte rapporterar att han fick två knivsår i ryggen.
 Rapporten avslöjar att han attackerades medan han väntade vid ett trafikljus nära Fotbollskläder Barn sitt hus i distriktet Joao Pessoa. Warley, 39 meter, gick av med fotboll förra året och arbetar för närvarande som regissör på Rio de Janeiro-sidan Botafogo. Det var också 1999 när han fick sina fyra internationella mössor, eftersom han var en del av den sida som tävlade i årets Confederations Cup.
 Den legendariska brasilianska backen Cafu har tippat Real Madrid-ungen Vinicius Junior för att göra historia med europamästarna. Vinicius signerade för Real Madrid som 16-åring, men han slutförde sitt 38 miljoner £ drag förra sommaren efter att ha fyllt 18. Efter att han långsamt har droppats in i det första laget av Julen Lopetegui i början av kampanjen, har den brasilianska starlet nu tvingade sig in i start XI vid Bernabeu.
 Och tvåfaldiga VM-vinnaren Cafu har tippat sin landsmann för att nå fotbollskläder för barn toppen med de spanska jättarna. Den brasilianska spetsen har medverkat i Real Madrids sista nio La Liga-fixturer och var instrumental under hans sidos 2-1-seger borta på Ajax i Champions League förra veckan. Men Cafu varnade för att ungen måste hålla fötterna på marken och förbli fokuserad om han ska nå de höjder som många förutspår för honom. Dr Aebischer lade till: 'All min erfarenhet av sociala medier har visat att en plattform för allt för att lyckas behöver två saker - en stor användarupplevelse och utmärkt innehåll.

9
Randell fotbollströjor BerylHam
Mourinho vill hålla Luiz vid Stamford Bridge, trots rykten om att den tidigare Benfica-stjärnan erbjöds Manchester United som en del av ett swap-avtal för Wayne Rooney. Efter att ha besegrat AC Milan 2-0 på söndagen, sa Mourinho: 'David har kommit tillbaka med oss fantastiskt och vi Billiga Fotbollströjor måste använda hans kvalitet. _Han har stort självförtroende och självkänsla, särskilt när han kommer upp bakifrån med bollen.
 Barcelona-målet Gabriel Barbosa gav ett rettsamt uttalande om sin framtid på lördag efter ytterligare en toppprestanda för Santos. 19-åringen framåt har kopplats till en övergång till Europa och föreslog att han kan vara på väg efter att ha gjort 3-1-seger på Ponte Preta. Rapporter i Spanien föreslår att Barcelona är nära att slutföra ett avtal för Brasilien under 20-stjärnan som skulle följa Neymar när han flyttade till de katalanska jättarna.
 Barbosa har gått in i Neymars skor sedan hans berömda landsmann lämnade Santos 2013 och har varit på form hittills denna kampanj med fem mål i 10 Brasileirao-uppträdanden. Och 19-åringen, som nya fotbollskläder också har fångat Arsenal och Chelsea kunde följa Neymar och andra Santos-produkter som Diego när han gjorde ett stort drag till Europa. Medan han kanske lämnar Santos, tog Barbosa till Instagram för att ge ett hjärtligt meddelande till fansen - tillkännager sin kärlek till klubben,

10
Carmon fotbollskläder för barn DanaeGue
Edin Dzeko kommer inte att lämna Manchester City när som helst snart och har inte ljudats ut av Inter, enligt spelarens representant. Dzeko har sina beundrare på kontinenten, men Inter är starkt kopplad till sin signatur under de senaste sex månaderna. Rapporter tidigare i veckan hävdade att San Siro-sidan Matchtröjor-Fotboll redan hade varit i kontakt med anfallarens läger under en sommarrörelse, men hans agent, Irfan Redzepagic, har gnuglat sådant samtal.
 Ett uttalande från spelbolaget lyder: 'FIFA-gemenskapen, tillsammans med hela fotbollsvärlden, är vi ledsna över att Davide Astori har gått. Den tidigare Viola-skepparen överlevs av sin partner Francesca och hans två år gamla dotter, Vittoria. Även om FIFA inte särskilt nämns bekräftade företaget att 'nya EA SPORTS-spel' kommer att innehålla. Evenemanget kommer förmodligen att presentera fans med en ny FIFA 19-trailer - och tillkännage tillkännagivandet av en ny coverstjärna. För fans i området kommer biljetter att säljas någon gång under våren, och fans behöver inte oroa sig för priset eftersom biljetterna är gratis.
 Det kan vara en vinnare i sista Köpa Fotbollströjor minuten, ett snabbt uppsättning mål för att vända ett spel, hävda alla tre poäng när det såg ut som om du kastade det eller säkra en sen seger hemma hos dina rivaler. Blues hade redan tappat två gånger vid denna etapp förra terminen, medan de bara har ett nederlag till sitt namn sedan starten av denna kampanj. Du kan se alla 20 Premier League-lagen, rangordnade från värsta till bästa poängskillnad, genom att klicka på högerpilen ovan ...

11
Rowena fotbollskläder för barn EmilioEa
Wood har varit en nyckelmann för Monk sedan managerens ankomst på Elland Road förra sommaren, med anfallarens mål som stod i spetsen för klubbens kampanj för kampanjmästerskap. Den 25-åriga frontman tog sitt tal till 27 denna säsong med båda målen på lördagens 2-0-seger över det högflygande Brighton - en vinst som förstärkte deras position i slutspelet.
 En strejkfrekvens på ett mål i vartannat spel är en otrolig avkastning för en frontman som hittills har Fotbollströjor Barn kämpat för att hitta sin plats i Football League. Nya Zeelands internationella började sin engelska karriär på West Brom och skickades ut till sex olika klubbar på lån innan han tecknade sig till Leicester 2013. Han tog in en annan lånestav på Ipswich innan han flyttade till Elland Road 2015, där han upptäckte sin mest produktiva formen. På frågan om Leeds-hjälten erkände Monk att han trivdes sedan han fick höra att använda sin 6 ft 3 i ram till sin fördel.
 Koeman beslutade att ta Fotbollströjor På Nätet av Barkley vid halvtid under måndagens Premier League-tävling på Stadium of Light, som var mållös vid pausen innan Toffees slutade 3-0-vinnare. Holländaren sa senare den 22-åriga England internationella 'visade inte den nivå' som förväntades av honom. Och när han talade på torsdagen före Evertons 'hemstävling med Middlesbrough på lördag', betonade Koeman att Barkley måste upp sitt spel 'i alla aspekter'.

12
Kristin Fotbollskläder Barn KiraGore
En boll har ännu inte blivit sparkad, men redan de flesta av oss dissekerar Gareth Southgates lagval och gråter över vem som borde börja. Vi har tittat på siffror från WhoScored och satt ihop Englands starkaste XI statistiskt, med några överraskande namn. Kolla in det genom att bläddra igenom galleriet ovan.
 Burnleys Michael Keane är också i truppen då Manchester United-försvarare Chis Smalling och Luke Shaw missar fotbollströjor genom skada. Andrew Robertson och Kieran Tierney har uteslutits, med Swansea Citys Steven Kingsley i stället. England kan bara säkra sin plats i nästa års VM med en seger över Slovakien på Wembley på måndag kväll. Segern skulle skicka Three Lions fem poäng utanför andraplacerade Slovakien med två spel kvar att spela och rensa deras väg Tre sena mål gjorde resultat för en smickrande 4-0, men Gareth Southgates sida var övertygande under stora delar av matchen.
 Så vem har Southgate valt till Wembley-sammanstötningen? De bekräftade lagen kan ses, i sin helhet, under ... England Fotbollströjor På Nätet XI: Hart, Walker, Cahill, Jones, Bertrand, Dier, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Alli, Rashford, Kane Slovakien XI: Dubravka, Pekarik, Skrtel, Durica, Hubocan , Skriniar, Lobotka, Weiss, Hamsik, Mak, Nemec Ersättare: Novota, Gyomber, Gregus, Duda, Mihalik, Rusnak, Hrosovsky, Mazan, Sabo, Kucka, Duris, Polacek

13
Brittney Fotbollströja Barn AlannahH
Costa Rica internationella hade varit det första valet på Bernabeu men Thibaut Courtois 'ankomst har förflyttat honom till bänken. Han tycktes sedan antyda en utgång genom att lägga ut en bild av honom skakar hand med riktiga fans med bildtexten' tack för allt 'Tidigare den här veckan. Och när han talade på sin presskonferens inför Arsenals FA Cup-kollision med Blackpool, gjorde Emery klart att det inte fanns något intresse för att signera målvakten. Efter misslyckade kontraktsförhandlingar och rapporter om en överföringsbegäran blev 23-åringen avskuren av PSG-chefen Thomas Tuchel och fick träna med Köp Fotbollströjor reserven. Han är utan kontrakt i sommar och är tydligen ett mål för United, Arsenal, Juventus och Bayern München.
 Efter att ha spelat regelbundet under Sean Dyche i två hela säsonger i toppfarten är han dags att ta steget upp och Emirates Stadium skulle vara den perfekta utmaningen. Ett antal europeiska toppklubbar har skickat speider för att se honom spela i Bundesliga med RB Leipzig. Arsenal förbereder sig för att göra sitt steg för den bollspelande försvararen som är snabb över marken. Franskmannen lockar också intresse från Manchester United och alla inledande bud kan leda till ett anbudskrig.
 Det är enligt Gunners-legenden Paul Merson, matchtröjor fotboll som har tippat sin gamla klubb för att leta efter nya spelare i Spanien och Frankrike. Spanjolen kommer att vara ivrig efter att få sitt lag tillbaka bland de fyra bästa nästa säsong, samt att säkra några silverutrustning längs vägen. Merson har nu avslöjat att han räknar med att Arsenal måste stänga pengarna på en målvakt, ett helt nytt försvar och en defensiv mittfältare för Emery. Transferguruen Guillem Balague tror att de kan göra det genom att öka det med försäljningen.

14
Morris Köpa Fotbollströjor EloiseWo
Son spelade när Sydkorea slog Bahrain efter extra tid på tisdag för att förlänga sin vistelse i turneringen med minst ytterligare en vecka. Lucas Moura närmar sig en återgång från en knäskada och Pochettino kanske känner att han inte har något annat val än att kasta honom tillbaka till handling på Stamford Bridge på torsdagen när Spurs försöker hålla fast vid sin 1-0 första ledning Köp fotbollskläder i Carabao Cup semi- slutlig.
 Med tanke på Nacer Chadli och Heung-Min Son är skadade, kan det betyda att chefen startar Clinton NJie framme mot botten av Group J Anderlecht. Pochettino påpekade att Kane 'hade en knock, inte en skada' så det kan vara ett sätt att hantera hans anfallare med en resa till Bournemouth på söndagen att följa. Som försvar har Toby Alderweireld och Jan Vertonghen varit imponerande, men kommer han hålla sig till paret? Ryan Mason har rest med truppen, men Nabil Bentaleb, Alex Pritchard och Tom Carroll är ute.
 I hans ställe återvänder Harry Kane efter en långvarig skadestillägg för att leda linjen Fotbollströjor för norra Londoners mot sina Premier League-rivaler. Brasilianern gjorde ett fantastiskt hat-trick i semifinalen i andra etappen på Ajax för att ta klubben till Madrid med sin stopptidstråk som gnistrar scener av pandemonium. Men Pochettino anser att Kane är tillräckligt lämpad för att starta i Spanien och lämnar Moura att kämpa med en plats på bänken. Lucas Moura får ett hat trick för att skicka klubben till en Champions League-final och blir sedan tappad för någon som inte har spelat på tre månader.

15
Lola Kjøp Fotballdrakter RosariaW
Sarri erklærte seg nylig fornøyd med å bli, men lokkingen til den største klubben i hjemlandet kan være for god til å avslå. Og det er rapportert at han har fortalt at han har fortalt klubbsjefer at han ønsker å gå og at de ikke vil stå i veien. Lampard er favoritten til å ta over, men har nektet å bli trukket på en potensielt oppsiktsvekkende retur til Stamford Bridge.
 Blues nummer én Kepa ble beskyldt for å ydmyke, respektere og undergrave Ny fotballdrakter manageren hans da han nektet å bli erstattet under Wembley-sammenstøtet. Kepa hadde slitt med krampe, og spillet var fortsatt låst 0-0 og nærmet seg et straffesparkkonkurranse, Sarri var klar til å erstatte ham med nummer to Willy Caballero.
 Men den opprørske spanjolen nektet å forlate banen og insisterte på at han var i stand til å fortsette, noe som utløste en rasende reaksjon fra Sarri på sidelinjen. Chelsea-forsvarer David Luiz gikk for å snakke med Kepa og sies å ha fortalt sin frustrerte lagkamerat å respektere Sarris beslutning, men det var tilsynelatende ikke nok Billige Fotballdrakter til å få keeperen til å forlate banen.
 Daniel Sturridge åpnet scoringen i andre omgang før Emerson utlignet fra kloss hold. De kastet bort ingen tid på å stikke rundt i Nord og satte kursen mot Liverpool flyplass rundt klokka 22.30 der noen heldige fans trosset de kalde temperaturene for å få tak i noen autografer. Hazard, 27, viste frem sin mann av kampprisen på et bilde sammen med medskåreren Emerson.

Pages: [1] 2